Άφθονο γέλιο, απρόοπτα επί σκηνής και αγαστή συνεργασία, τα συστατικά της επιτυχημένης μαθητικής παράστασης, που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα: "Ψέμα στο Ψέμα" του Anthony Neilson από το ΓΕΛ Βραχναιίκων

Στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2018-2019 πραγματοποιήθηκε πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο: «Βγάλε τον υπουργό από την πρίζα».  Υπεύθυνες προγράμματος ήταν οι καθηγήτριες, Ψωράκη Ευσταθία (Μαθηματικός), Χαριτάτου Ιωάννα (κοινωνιολόγος). Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 11 μαθητές και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου μας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Βγάλε τον υπουργό από την πρίζα

Στο πλαίσιο πραγματοποίησης πολιτιστικού προγράμματος για το σχολικό έτος 2017-2018, δημιουργήθηκε στο Σχολείο μας Ραδιοφωνική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από μαθητές και μαθήτριες της A' Λυκείου, με στόχο την δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών. Την ομάδα μας την βαπτίσαμε "Βραχνιάσαμε".  Οι μαθητές χωρίστηκαν σε 9 ραδιοφωνικές ομάδες με στόχο την δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών σε ποικίλα Θέματα.  Οι εκπομπές μας βγαίνουν στο διαδίκτυο μέσα από την συχνότητα (site) του European School Radio (ESR). Έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις εκπομπές και από την σελίδα του σχολείου μας. Οι εκπομπές αναρτούνται στην σελίδα μας εφόσον παιχτούν από το ESR.

Διαβάστε περισσότερα: Μαθητικό ραδιόφωνο 2017-18

Στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2017-2018 πραγματοποιήθηκε πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο: «Η κόμισσα της Φάμπρικας».  Υπεύθυνες προγράμματος ήταν οι καθηγήτριες, Ψωράκη Ευσταθία (Μαθηματικός) Χαριτάτου Ιωάννα (κοινωνιολόγος). Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 12 μαθητές και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου μας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Η κόμισσα της Φάμπρικας

Στο πλαίσιο πραγματοποίησης πολιτιστικού προγράμματος για το σχολικό έτος 2016-2017, δημιουργήθηκε στο Σχολείο μας Ραδιοφωνική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από μαθητές και μαθήτριες της A' Λυκείου, με στόχο την δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών. Την ομάδα μας την βαπτίσαμε "Βραχνιάσαμε".  Οι μαθητές χωρίστηκαν σε τρεις ραδιοφωνικές ομάδες με στόχο την δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών σε ποικίλα Θέματα.  Οι εκπομπές μας βγαίνουν στο διαδίκτυο μέσα από την συχνότητα (site) του European School Radio (ESR). Έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις εκπομπές και από την σελίδα του σχολείου μας. Οι εκπομπές αναρτούνται στην σελίδα μας εφόσον παιχτούν από το ESR.

Διαβάστε περισσότερα: Μαθητικό ραδιόφωνο

Copyright © 2013. Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων.

Σχεδιασμός/συντήρηση: Σοφίας Θωμάς(ΠΕ19)