Στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος, η Β τάξη πραγματοποίησε 3ήμερη εκδρομή στη Κέρκυρα από 23-25 Απριλίου 2023. Το πρόγραμμα της εκδρομής είχε ως εξης:

ΚΥΡΙΑΚΗ-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023: Αναχώρηση από το Σχολείο στις 07:00. Ενδιάμεση στάση στον Αρχαιολογικό Χώρο Δωδώνης. Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο για Κέρκυρα στις 14:30. Άφιξη στην Κέρκυρα το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στην πόλη – απογευματινές δράσεις – βραδινό φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδρομή Κέρκυρα 2023 - Β' Τάξη

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 το σχολείο μας πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στην Αθήνα. Η πρώτη και δευτέρα τάξη ξεναγήθηκαν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης ενώ η τρίτη τάξη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Το πρωί επιβιβαστήκαμε από νωρίς στα λεωφορεία και φτάσαμε στον προορισμό μας έπειτα από δύο στάσεις. Μετά το εκπαιδευτικό μέρος της εκδρομής ήρθε το κομμάτι της διασκέδασης. Μαθητές και καθηγητές αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους στο Σύνταγμα και στο Μοναστηράκι. Η γιορτινά στολισμένη Αθήνα μας έβαλε στο κλίμα των Χριστουγέννων!   

Διαβάστε περισσότερα: Το Λύκειο Βραχναιίκων στην Αθήνα

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 το τμήμα Β’3 του σχολείου μας πραγματοποίησε επίσκεψη στο ψηφιακό κινητό θεματικό πάρκο για την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η εκδρομή άρχισε με την επίσκεψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα ενόψει της επικείμενης εορτής του Πολιούχου. Εκεί οι μαθητές προσκύνησαν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των «Πρωτοκλητείων» στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Διαβάστε περισσότερα: Μια ψηφιακή «βόλτα» στην Επανάσταση του ’21!

Στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος, η Β τάξη πραγματοποίησε 3ήμερη εκδρομή στη Κέρκυρα από 14-16 Απριλίου 2022. Το πρόγραμμα της εκδρομής είχε ως εξης:

ΚΥΡΙΑΚΗ-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022: Αναχώρηση από το Σχολείο στις 07:00. Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο για Κέρκυρα στις 14:30. Άφιξη στην Κέρκυρα το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Περιήγηση στην πόλη – απογευματινές δράσεις – βραδινό φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδρομή Κέρκυρα 2022 - Β' Τάξη

Η Γ' Τάξη, στα πλαίσια της δράσης "Πάμε ΠΑνεπιστήμιο", πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημίου Πατρών. Συγκεκριμένα:

Τμήμα Ανθρωπιστικών σπουδών: Τμήμα Θεατρικών Σπουδών 

Τμήμα Θετικών σπουδών: Τμήμα Χημικών Μηχανικών

Τμήμα Θετικών Σπουδών και Υγείας: Τμήμα Φαρμακευτικής

Τμήμα Οικονομίας και Πληροφορικής: Τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεως

Διαβάστε περισσότερα: Πάμε Πανεπιστήμιο

Την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, η Α' Τάξη του Λυκείου, πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Κηφισιά. Οι μαθητές επισκέφτηκαν το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και ξεναγήθηκαν στην έκθεση για την κλιματική Αλλαγή. Στην συνέχεια επισκέφτηκαν το εμπορικό κέντρο «The Mall Athens»

Διαβάστε περισσότερα: Μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή Α' Λυκείου 2022

Copyright © 2013. Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων.

Σχεδιασμός/συντήρηση: Σοφίας Θωμάς(ΠΕ19)