Στο πλαίσιο πραγματοποίησης πολιτιστικού προγράμματος για το σχολικό έτος 2016-2017, δημιουργήθηκε στο Σχολείο μας Ραδιοφωνική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από μαθητές και μαθήτριες της A' Λυκείου, με στόχο την δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών. Την ομάδα μας την βαπτίσαμε "Βραχνιάσαμε".  Οι μαθητές χωρίστηκαν σε τρεις ραδιοφωνικές ομάδες με στόχο την δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών σε ποικίλα Θέματα.  Οι εκπομπές μας βγαίνουν στο διαδίκτυο μέσα από την συχνότητα (site) του European School Radio (ESR). Έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις εκπομπές και από την σελίδα του σχολείου μας. Οι εκπομπές αναρτούνται στην σελίδα μας εφόσον παιχτούν από το ESR.

 

Πρόγραμμα Εκμπομπών:

 

Λογότυπο Όνομα Εκπομπής Μαθητές Ημέρα Ώρα Θέμα εκπομπής
Μ2

Μελίνα Μανταίου

Μαριάννα Μάντζου

Κάθε 2η και 4η Πέμπτη του Μήνα 21:00-22:00 Σχολιασμός ταινιών, μουσικής, βιβλιών κ.λ.π
Imagine

Ίριδα Τσιρώνη

Μυρτώ Χωραϊτη-Σιδέρη

Κάθε 2η Κυριακή 17:00-19:00 Σχολιασμό επικαιρότητας
  It's a Μ.Ε.Σ.

Μαρία Κανελλοπούλου

Μαρία Αντωνοπούλου

Ιωάννα Γεωργοπούλου

Ειρήνη Μάλτη

Σπήλιος Μάλτης

Κάθε τελευταία Τρίτη του Μήνα 21:00-22:00 Tραγούδια,αφιερώματα,ανέκδοτα και πολύ πολύ γέλιο.

 

 

 

 Επιτέλους βγαίνουμε στον αέρα! Τα παιδιά του Λυκείου Βραχναιίκων σας παίρνουν μαζί τους στα μονοπάτια της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Συντονιστείτε στο European School Radio θα «Βραχνιάζουμε». 

 

 

Παρακολουθήσετε όλες τις Δράσης του προγράμματός μας:

1. Συμμετοχή στο Πολιτιστικό Θεματικό Δίκτυο Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με κέντρο το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών  με θέμα: "Ψηφιακός-Μιντιακός Πολιτσμός" ως Μορφή Επικοινωνίας.          

4. Συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφωνου.                            Πατήστε εδώ

6. Ακούστε όλες τις εκπομπές που δημιουργήσαμε :

 

Λογότυπο Εκπομπή Θέμα Ημερομηνία Αναπαραγωγή
Imagine H live εκπομπή iMagIne της Κυριακής 29/01 με την Μυρτώ και την Ίριδα από το ΓΕΛ Βραχναιίκων, με οικολογικά και κοινωνικά νέα,προτάσεις, χιούμορ και πολλή μουσική! 29.,1.2017 Ακούστε την!
Imagine Μετά από 1 μήνα απουσίας, η εκπομπή iMagIne live με την Μυρτώ και την Ίριδα από το ΓΕΛ Βραχναιίκων επέστρεψε! H εκπομπή Της Κυριακής 15/1 και ώρα 5.00-7.00μμ, με οικολογικά και κοινωνικά νέα, χιούμορ και πολλή μουσική! 15.01.2016 Ακούστε την!
Μ2  Η εκπομπή Μ στο τετράγωνο συνεχίζει με την πρώτη της εκπομπή για το 2017 συζητώντας για την σειρά φαινόμενο ανά τον κόσμο "Sherlock" του BBC (αγαπημένη της Μαριάννας και της Μελίνας). Με χαλαρή ροκ/ποπ μουσική υποδεχόμαστε το νέο έτος!!!!!! 12.01.2017  
Μ² xmas Μ2 Χριστουγεννιάτικο σποτ από την εκπομπή Μ στο τετράγωνο 23.12.2016 Ακούστε την!
Η τελευταία Μ στο τετράγωνο για το 2016 γεμάτη με χριστουγεννιάτικη μουσική, ταινίες και ένα διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη "Ο έρωτας στα χιόνια" 15.12.2016 Ακούστε την!
Imagine Προτάσεις, νέα, σαν σήμερα και πολλά άλλα στην ζωντανή εκπομπή iMagIne της Κυριακής 20/11 Στο μικροφωνο: Μυρτώ Χωραΐτη-Σιδέρη και Ίριδα Τσιρώνη από το ΓΕΛ Βραχναιίκω 20.11.2016 Ακούστε την!
  M2 Μια εορταστική εκπομπή λόγω της ημέρας (17 Νοέμβρη) αφιερωμένη στο Πολυτεχνείο και διάσημους ποιητές, συνθέτες και τραγουδιστές της γενιάς εκείνης ( Τάσος Λειβαδίτης, Μίκης Θεοδωράκης, Μανώλης Αναγνωστάκης, Μάνος Λοΐζος και Βασίλης Παπακωνσταντίνου ) 17.11.2016 Ακούστε την!
  It's a Μ.Ε.Σ. Μουσική,παιχνίδια,ανέκδοτα και πάρα πολύ γέλιο <3 08.11.2016 Ακούστε την!
Imagine Προτάσεις, περιβαλλοντικά και κοινωνικά νέα, σαν σήμερα και πολλά άλλα στο δεύτερο iMagIne της χρονιάς. Υπήρχαν δυστυχώς κάποια τεχνικά προβλήματα, τα οποία στην πορεία διορθώθηκαν. Στο μικρόφωνο: Μυρτώ Χωραΐτη-Σιδέρη και Ίριδα Τσιρώνη απο το ΓΕΛ Βραχναιίκων 06.11.2016 Ακούστε την!
M2 Στην πρώτη μας εκπομπή για το σχολικό έτος 2016-2017 ξεκινάμε χαλαρά καθώς σχολιάζουμε δυο ταινίες το Fathers and Daughters και το Me Before You. 03.11-2016 Ακούστε την!
Imagine Μετά από τόσους μήνες απουσίας, η πρεμιέρα της Κυριακής 23/10! Φέτος η εκπομπή iMagIne στην All star ζώνη του ESR. Ξεκιναμε Ανανεωμένοι, με πολλη όρεξη, νέα θέματα, νέες στήλες και φυσικά μια νέα παρουσιάστρια (μαζί με την παλια). Στο μικρόφωνο: Ίριδα Τσιρωνη και Μυρτώ Χωραΐτη- Σιδερη 23.10.2016 Ακούστε την!
Βραχνιάσαμε: Erasmus+ project On Friday 14 April 2016, the last day of our 2nd short-term exchange in Patra-Greece, a team of 5 students from all participating countries created a radio program inspired by the meeting. They talked about the activities which took place during the meeting, the sights, the food, the host families and their impressions in general. Our EU coordinator, Jose Maria Arenas Peiro, was invited in the radio program by the students to talk about the project, the meeting and Greek people. The radio program was created by the students: Eleanna Nikolopoulou (Greece), Nicole de Carvalho (Spain), Mona Dessin (Germany), Daimy Declerck (Belgium). Mirto Choraiti-Sideri from the Greek junior high school offered the technical support.   Ακούστε την!
 
 
 

Copyright © 2013. Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων.

Σχεδιασμός/συντήρηση: Σοφίας Θωμάς(ΠΕ19)