Πρώτες Βοήθειες και Ασφάλεια στο Σχολικό περιβάλλον

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2018 στο χώρο του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Παρέμβαση στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής -Υγείας  στους μαθητές της Β’ τάξης του Λυκείου από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  με αρ. πρωτ.   Φ.20.1/178432/Δ2/23-10-2017  και την έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ.         

Η Δ/νση Δ/Θμιας Εκπ/σης Αχαΐας δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργάνωσε την εκπαιδευτική παρέμβαση με βιωματικό χαρακτήρα σε θέματα «Πρώτων Βοηθειών και Ασφάλειας στο Σχολικό περιβάλλον»,  θεωρώντας πρωταρχικής σημασίας την ασφάλεια και την υγεία στον ευαίσθητο χώρο του σχολείου, και για  αυτό  πραγματοποιεί  επί σειρά ετών ενημερωτικές παρεμβάσεις στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Αχαΐας.

Οι μαθητές μας, κατά την διάρκεια της δίωρης εκπαίδευσής τους, έλαβαν γνώσεις πρώτης βοήθειας και ένιωσαν μεγάλη ικανοποίηση και χαρά από το γεγονός ότι τώρα πια είναι ικανοί να προσφέρουν την βοήθειά τους σε συνάνθρωπό τους , αν χρειαστεί.   

 

 

 

 

 

Copyright © 2013. Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων.

Σχεδιασμός/συντήρηση: Σοφίας Θωμάς(ΠΕ19)