Στα πλαίσια του μαθήματος "Ερευνητική εργασία" οι μαθητές της B' τάξης, δημιούργησαν εργασία με θέμα "Τα πέντε μεγαλύτερα καρναβάλια του κόσμου". Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η Γαρουφαλή Σοφία, ΠΕ11.. Για να δείτε την εργασία πατήστε στην παρακάτω υπερσύνδεση:

Εργασία

Στα πλαίσια του μαθήματος "Ερευνητική εργασία" οι μαθητές της Α' τάξης, τμήμα 3, δημιούργησαν εργασίες με θέμα "Πράσινη Ενέργεια και οικονομία". Υπεύθυνος καθηγητής ήταν ο Καννελόπουλος Δημήτριος, οικονομολόγος. Για να δείτε τις εργασίες πατήστε στην παρακάτω υπερσύνδεση:

Στα πλαίσια του μαθήματος "Ερευνητική εργασία" οι μαθητές της Β' τάξης, τμήμα 2, δημιούργησαν εργασίες με θέμα "Ρατσισμός". Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η Χαριτάτου Ιωάννα, κοινωνιολόγος. Για να δείτε τις εργασίες πατήστε στις παρακάτω υπερσυνδέσεις:

 

Στα πλαίσια του μαθήματος "Ερευνητική εργασία" οι μαθητές της A' τάξης, τμήμα 2, δημιούργησαν εργασίες με θέμα "Ελληνικός κινηματογράφος". Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η Οικονόμου Αρετή, Φιλόλογος. Για να δείτε τις εργασίες πατήστε στις παρακάτω υπερσυνδέσεις:

Στα πλαίσια του μαθήματος "Ερευνητική εργασία" οι μαθητές της Β' τάξης, τμήμα 1, δημιούργησαν εργασίες με θέμα "Πάμε σινεμά". Υπεύθυνη καθηγήτρια ήταν η Γαρουφαλή Σοφία, ΠΕ11. Για να δείτε τις εργασίες πατήστε την παρακάτω υπερσύνδεση: