Την Πέμπτη, 23/11 όλη η σχολική κοινότητα του ΓΕΛ Βραχναιίκων , στα πλαίσια της πρώτης διδακτικής επίσκεψης που πραγματοποίησε το σχολείο μας, ξεναγήθηκε στο χώρο του βυζαντινού κάστρου και του Ρωμαϊκού Ωδείου της Πάτρας. Η ημέρα ήταν πανέμορφη, τα μνημεία μοναδικά και η ιστορία τους μας μάγεψε…..


 

 

Εδώ παρουσιάζονται χαρακτηριστικές στιγμές από την επίσκεψη (κλικ για μεγένθυση):

 

 

Το σχολείο μας στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος με θέμα "Η γυναίκα στο θέατρο από την αρχαιότητα ως την Αναγέννηση" και του Περιβαλλοντικού προγράμματος με θέμα "Γύρνα φτερωτή του μύλου να περάσει το νερό", πραγματοποίησε εκδρομή στην Ιταλία - Τοσκάνη 18-23 Απριλίου 2016.

Στην εκδρομή συμμετείχαν 45 μαθητές και 5 εκπαιδευτικοί.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδρομή στην Τοσκάνη

Το σχολείο μας στα πλαίσια των Πολιτιστικών Προγραμμάτων με θέματα:

1."«Βέρος Πατρινός εξ Ιταλίας» και  2."Το ΓΕΛ Βραχναιίκων ερμηνεύει Πατρινά τον Ιταλό Δον Καμίλο, ζωντανεύοντας τη σάτιρα πολιτικού φανατισμού», πραγματοποίησε εκδρομή στην Ιταλία 21-26 Απριλίου 2015.

Στην εκδρομή συμμετείχαν 40 μαθητές και 5 εκπαιδευτικοί. Παρακάτω παραθέτουμε το πρόγραμμα της εκδρομής:

Διαβάστε περισσότερα: Εκδρομή στην Ρώμη

Το σχολείο μας στα πλαίσια των Πολιτιστικών Προγραμμάτων με θέματα:

1.«Από την πόλη έρχομαι- Το οδοιπορικό του Ελληνισμού της Πόλης μετά την Άλωση» και  2. «Από την πόλη έρχομαι - Το οδοιπορικό του Ελληνισμού της Πόλης μετά την μικρασιατική καταστροφή», πραγματοποίησε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 25-30 Απριλίου 2014.

Στην εκδρομή συμμετείχαν 46 μαθητές και 5 εκπαιδευτικοί. Παρακάτω παραθέτουμε το πρόγραμμα της εκδρομής:

Διαβάστε περισσότερα: Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (16-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008)

Το  Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων σε συνεργασία με τον Ελληνοϊταλικό Σύνδεσμο πραγματοποίησε την επταήμερη εκπαιδευτική πολιτιστική εκδρομή στην Ιταλία από 16 έως 22 Απριλίου 2008.  Στην εκδρομή πήραν μέρος 40 μαθητές του Σχολείου από την Α και Β τάξη. Συνοδοί καθηγητές ήταν οι : Σοφίας Θωμάς, Αλεξόπουλος Γεώργιος, Σκοπιανού Ευαγγελία, Γκουντουβά Αικατερίνη, Χαριτάτου Ιωάννα και Χρυσανθακοπούλου Αλεξάνδρα. Εκ μέρους του Ελληνοϊταλικού Συνδέσμου υπεύθυνος ήταν ο Αλεξανδρής Ευάγγελος.

Διαβάστε περισσότερα: Ιταλια 2008

Copyright © 2013. Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων.

Σχεδιασμός/συντήρηση: Σοφίας Θωμάς (ΠΕ19)