Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού στο ΓΕΛ Βραχναιίκων!

Τα τελευταία χρόνια η 2 Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στον σχολικό αθλητισμό. Οι μαθητές κάθε τέτοια μέρα αντί για μαθήματα ασχολούνται είτε με αθλητικούς αγώνες, είτε με δράσεις σχετικές με τον αθλητισμό. Ο σκοπός είναι να έρθουμε κοντά, να αναπτύξουμε δεξιότητες, να διασκεδάσουμε και να αντιληφθούμε ότι αθλητισμός σημαίνει συνεργασία και φιλία και όχι ανταγωνισμός και εχθρότητα.

Διαβάστε περισσότερα: Πανελλήνια ημέρα αθλητισμού 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση πεπραγμένων του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2016-17. Η εκδήλωση έγινε στις 27 Ιουνίου 2017 το βράδυ στο χώρο του παλιού σταθμού του ΟΣΕ στα Βραχναίικα. Την εκδήλωση παρακολούθησε μία πολύ μεγάλη μερίδα της εκπαιδευτικής κοινότητας του λυκείου Βραχναιίκων καθώς και πλήθος από την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδήλωση πεπραγμένων 2016-2017

Το 7ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) διεξήχθει στην Πάτρα για την Π.Ε. Αχαΐας, Τετάρτη 26, Πέμπτη 27, Παρασκευή 28  Απριλίου 2017 στο κτηριακό συγκρότημα του 3ου ΓΕΛ Πατρών - 3ου ΕΠΑΛ Πατρών .

Παράλληλα στο ίδιο διάστημα διεξήχθει  σε, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πύργο Ηλείας, Σύρο, Τρίκαλα, Φλώρινα και Χανιά  ενώ την Παρασκευή 28 Απριλίου θα υπάρξει διασύνδεση όλων των πόλεων μεταξύ τους μέσω τηλεδιάσκεψης. 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα: 7 Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση πεπραγμένων του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2015-16. Η εκδήλωση έγινε στις 29 Ιουνίου 2016 το βράδυ στο χώρο του παλιού σταθμού του ΟΣΕ στα Βραχναίικα. Την εκδήλωση παρακολούθησε μία πολύ μεγάλη μερίδα της εκπαιδευτικής κοινότητας του λυκείου Βραχναιίκων καθώς και πλήθος από την τοπική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδήλωση πεπραγμένων 2015-2016

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info) στις 7 - 8 - 9 Απριλίου 2016.

Συμμετείχαν οι πόλεις: Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος, Αγρίνιο, Ιωάννινα , Καβάλα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κομοτηνή, Λάρισα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πύργος Ηλείας, Ρόδος, Τρίκαλα, Φλώρινα, Χανιά και Χίος. Στην πόλη των Πατρών το Φεστιβάλ θα φιλοξενήθηκε στο κτηριακό συγκρότημα του 3ου ΓΕΛ Πατρών - 3ου ΕΠΑΛ Πατρών.

Φέτος, το σχολείο μας συμμετείχε με το έργο που έχει τίτλο: "Animation- Κινούμαστε πράσινα".

Η παρούσα εργασία δημιουργήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος «Ερευνητική εργασία» της Α’ τάξης του λυκείου το σχολικό έτος 2015-2016.

Διαβάστε περισσότερα: 6 Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Copyright © 2013. Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων.

Σχεδιασμός/συντήρηση: Σοφίας Θωμάς (ΠΕ19)