Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής-Υγείας του σχολείου μας υλοποιήθηκε ενημερωτική παρέμβαση σε μαθητές/τριες της Β' και Γ' τάξης με θέμα  <<Πρόληψη της λοίμωξης HIV και του AIDS >>  από τον οργανισμό <<Κέντρο Ζωής>> με την έγκριση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Φ.31.1/79903/Δ2/15-05-2017) και την συνεργασία της υπευθύνου Αγωγής -Υγείας της Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαϊας, Κας Ιωάννας Θωμοπούλου. Οι μαθητές/τριες μας έδειξαν έντονο ενδιαφέρον και οι υπεύθυνοι του προγράμματος αναγνώρισαν την ώριμη συμπεριφορά τους και το υψηλό επίπεδο των γνώσεών τους.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική παρέμβαση για το AIDS

Το σχολείο μας ερμηνεύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων ως προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, μάζεψε τρόφιμα, παιχνίδια,ρούχα και γλυκά και επισκέφθηκε την Κιβωτό της Αγάπης.

Αντιπροσωπεία από μαθητές του σχολείου και τρεις καθηγητές του, επισκέφθηκαν το ίδρυμα και παρέδωσαν οι ίδιοι σαν Αγιοι Βασίληδες δώρα, αγάπη και καλοσύνη....

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη στην κιβωτό της Αγάπης

Το σχολείο μας συμμετείχε ενεργά στην Πανελλήνια Διημερίδα με τίτλο: «ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΩΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ» που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα 1-2 Δεκεμβρίου 2017.
 Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα της διημερίδας, η μαθήτρια Μυρτώ Χωραΐτη-Σιδέρη μοιράστηκε με το κοινό την πολύχρονη εμπειρία της ως παραγωγός μαθητικών ραδιοφωνικών εκπομπών μέσα από την παρουσίαση "Το European School Radio στο Γυμνάσιο και Λύκειο Βραχνεΐκων Πατρών - Η εμπειρία του ραδιοφώνου μέσα από τα μάτια μιας μαθήτριας"

Διαβάστε περισσότερα: Διημερίδα Μαθητικού Ραδιοφώνου

 

 

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Ανδρέα, πολιούχου της Πάτρας, το σχολείο μας έκανε μάθημα, αλλά βρήκε και την ευκαιρία να στολίσει για τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το έθιμο…. 

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο ΓΕΛ Βραχναιίκων

Copyright © 2013. Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων.

Σχεδιασμός/συντήρηση: Σοφίας Θωμάς (ΠΕ19)